Werkwijze

De keuze voor het vinden van een passende grafsteen, urn of ander monument is vaak een lastige opgave in een toch al moeilijke tijd. Met liefde voor het vak en gevoel voor uw omstandigheden geven wij uw wensen en ideeën vorm. Onze zorg, betrokkenheid en toewijding staan garant voor een mooi en passend gedenkteken. Met ons ruime assortiment aan steensoorten en modellen bieden wij u veel keuze en mogelijkheden.

Na een door u gemaakte afspraak komen wij vrijblijvend bij u langs om een aantal zaken in alle rust met u door te nemen. Ook willen wij u de mogelijkheid bieden om in alle rust in de showtuin rond te kijken. Nadat vervolgens al uw persoonlijke wensen en ideeën zijn genoteerd, zal er een schets ontwerp worden gemaakt binnen de voorwaarden welke voor uw begraafplaats gelden.

Ook zal er een algehele prijsopgave/ offerte worden bijgevoegd.

Nadat u akkoord bent gegaan met het definitieve ontwerp, worden de benodigde vergunningen door ons aangevraagd. In overleg wordt er een datum vastgesteld voor de plaatsing van het monument. Tevens bieden wij u als service de mogelijkheid voor het plaatsen van een tijdelijk graf monument.

Ook willen wij u de mogelijk bieden om aanwezig te zijn bij de plaatsing.

Werkwijze